13 Σεπ 2011

Ευχαριστήριο για τα Εγκαίνια

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια της Λαογραφικής Έκθεσης «Το Βραχασιώτικο Σπίτι» που έγιναν στις 21/8/2011 στο Βραχάσι Λασιθίου.
Οργανώσαμε αυτό το ξεχωριστό γεγονός με πολλή αγάπη.
Μέσα σ’ αυτό το χώρο τιμάμε με τον καλύτερο τρόπο τους προγόνους μας, αφού εκεί βρίσκονται πολύτιμα αντικείμενα που εκείνοι μας άφησαν κληρονομιά και μέσω αυτών θα ζουν για πάντα.
Ευελπιστούμε με αυτά τα εκθέματα και με τον τρόπο που τα έχουμε αναδείξει ο Ιστορικός και Λαογραφικός χώρος να κάνει το χωριό μας πόλο έλξης και για μια άλλη πολύ σημαντική μερίδα επισκεπτών.
Είναι εκείνοι οι επισκέπτες που εκτός από τον καθαρό αέρα, την υπέροχη φύση που μπορούν να απολαύσουν στην περιοχή, θα έρχονται για να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο μας, μέσα από την Ιστορική και Λαογραφική παράδοσή του.  
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κκ Νεκτάριο, τους Εφημέριους που τέλεσαν τον αγιασμό και την επιμνημόσυνη δέηση.
Τον κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη Βουλευτή.
Τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κουνενάκη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους που βοήθησαν από το Δήμο.
Τον κύριο Πανίκο Καρατσή χειρούργο, Διοικητή ΥΠΕ Κρήτης.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κύριο Μιχάλη Πετσαλάκη για τα βιβλία και αντικείμενα που πρόσφερε στην έκθεση.
Τον Πρόεδρο της Επιχειρησιακής Εταιρίας κύριο Γιώργο Φθενάκη.
Τον κύριο Δημήτρη Κυριακάκη Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου και τα μέλη του Συλλόγου. Τον κύριο Αντώνη Λεβέντη Σύμβουλο Μουσείων για την πολύτιμη βοήθειά του. Τον κύριο Δελλαμάνη για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε δωρεάν. Επίσης, την κυρία Γεωργία Παγκάλου που τακτοποίησε τα αντικείμενα της εκθέσεώς μας.
Ευχαριστούμε όλες της κυρίες που βοήθησαν και έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά για τον μπουφέ. Ευχαριστούμε τον κύριο Λεωνίδα Κλώντζα τον κύριο Θάνο Κορομπύλια και την εφημερίδα Ανατολή, όλα τα ιστολόγια και τα ΜΜΕ που φιλοξένησαν φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

                                      Αικατερίνη Λεμπιδάκη και      
                           Μαρία Λασιθιωτάκη-Λεμπιδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου